18 мај, 2007

Seminar u Kragujevcu

Protekli seminar u Kragujevcu je protekao i više nego uspešno. Iskreno nisam očekivao onoliki odziv vežbača iz svih krajeva Srbije. Osim klubova članova Asocijacije iz Beograda, Vršca, Pančeva i Kragujevca na seminar su došli i predstavnici Aikido kluba iz Užica sa svojim trenerom. Obradovao sam se ogromnoj sali "Prve kragujevačke gimnazije", inače prve gimnazije u Srbiji, kao i 130m2 tatamija koje su ispunili nestrpljivi vežbači. Organizacija pod okriljem prvog čoveka kragujevačkog Jujutsu-a, Dr Milovana Matovića, bila je i više nego odlična. Spoj medicine i borilačkih veština... Veoma dobra i neretka kombinacija na našim prostorima a i šire. Preko 40 učesnika je marljivo, ulazila u principe modernog Aikido-a, da bi kasnije bilo nastavljeno sa tehnikama Tradicionalne Daito-ryu škole.
Posle pauze od 3 sata, koju su učesnici iskoristili za predah (klopu i osveženje) nastavljeno je tehnikama modernog eklektičnog Dynamic Jujutsu-a, gde niko nije sakrivao oduševljenje. Tehnika po tehnika...Nikad kraja, neki bi pomislili. Nastavili bi preko 2 sata treninga da umor nije učinio svoje, nažalost.
Sve lepe stvari kratko traju...
Vidimo se sledeće godine KRAGUJEVAC!!!

Ознаке: ,

2 Коментари:

Blogger darko је рекао...

Nadam se da će takva zainteresovanost biti i za sledeće seminare i sportska dešavanja koja predstoje.

18. мај 2007. 21:54  
Anonymous Анониман је рекао...

Kao ucesnik seminara u Kragujevcu, mogu da kazem da sam prezadovoljna i da me jos uvek drze neki utisci. Odusevljena sam seminarom i sensei Busicem. Mogu samo da kazem: VIDECEMO SE MI JOS! Dragana KRA "SKORPION" Uzice Pozdrav

18. новембар 2007. 12:41  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна