23 новембар, 2007

Izveštaj sa IV seminara škole Dynamic Aiki jujutsu

17-18. 11. 2007. god. u Beogradu, u prostorijama centralne sale škole Dynamic Aiki Jujutsu, na Novom Beogradu, održao se četvrti seminar koji je obuhvatao sve segmente Dynamic Bu jutsu sistema od osnovnih do naprednih tehnika. Seminar su vodili osnivač sistema Shihan Borislav Radić i Sensei Boris Bušić.
Centralna sala je oba dana bila premala za sve učesnike seminara, koji su bili podeljeni u dve grupe. Učenici iz Beograda, Kragujevca, Niša, Užica i Sarajeva počeli su svoje upoznavanje prvog dana kada su bile zastupljene tehnike Aiki pravca. Jedinstvena metodologija dvojice majstora koji su se dopunjavali ostavila je utisak na učenike iz drugih klubova koji su ih prvi put videli na delu. Svi su bili prezadovoljni osnovnim objašnjenjima Sensei Bušića i originalnom nadgradnjom i prezentovanjem naprednih tehnika Shihan Radića, koji je uspeo da za ovu priliku izostane sa svog veoma zahtevnog posla. Tri sata pre podne, pauza za ručak i odmor, pa nastavak u popodnevnim časovima bila je satnica oba dana. U nedelju, drugog dana seminara pridružio nam se prijateljski klub iz Vršca predvodjen svojim trenerom Sensei Ratkovićem, tako da je nastavljeno sa prezentovanjem tehnika i koncepta Dynamic Ju Jitsu-a. Puna sala i konstantno cirkulisanje ljudi obeležili su i drugi dan seminara kojem su se pridružili, majstori drugih borilačkih veština u želji da se oprobaju i razmene iskustva iz svojih stilova sa našim majstorima. Oba dana su prošla u najpozitivnijoj mogućoj atmosferi koja je izbijala iz centralne sale. Na kraju seminara su podeljene diplome majstorima koji su polagali na ranijim seminarima sa željom da nastave svoje usavršavanje u našoj originalnoj metodologiji Dynamic Aiki jujutsu-a. Došao je kraj seminara i naše učesnike, ali i majstore polako je stizao umor, dok su se srdačno opraštali jedni od drugih.
Do sledećeg vidjenja, veliki pozdrav svim učesnicima sa željom da nastave sa usavršavanjem tehnika kako bi bili još bolji i kvalitetniji i jednoga dana premašili svoje instruktore i trenere!

Ознаке: , ,

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна