10 јун, 2008

Prvi Kup SVBS i seminar u Kragujevcu


18.maja grad Kragujevac je bio domaćin prvog Kupa Srbije u disciplini Selfdefence za decu od 6 do 14 godina. Sjajnu atmosferu u gradskoj dvorani Šumadija upotpunili su takmičari Iz Beograda klubovi Štit i Dynamic Aiki jujutsu HD i iz Kragujevca Kraguj i Škorpion. Preko 40 takmičara je impresivan broj za prvo takmičenje našeg mladog saveza! Takmičari su bili podeljeni u 6 kategorija. Muški parovi od 6-10 godina, 10-14 godina i mix parovi. Svaka od ovih grupa imala je svoju podelu po rangu i dužini treniranja: od 6-4 kyu-a i od 3-1 kyu-a. Sudije su ocenjivale čistinu izvedene tehnike, brzinu izvođenja, složenost... Ubedljivu pobedu u svim kategorijama odneli su takmičari iz kluba Škorpion iz Kragujevca koje vodi novopostavljeni selektor za ovu disciplinu Radotić Marko.

Posle održanog takmičenja i podeljenih medalja za najbolje takmičare usledilo je polaganje za Dan rangove u veštinama Dynamic Aiki Jujutsu i Jujutsu. Više rangove dobili su članovi kluba Kraguj, Pavlović Milena 1 Dan DAJ, Goran Milenković 1 Dan DAJ, Dušan Miloradović 2 Dan DAJ, kao i trener kluba Škorpion Marko Radotić koji je položio za 2 Dan DAJ. Dodeljena su i dva 3 Dan-a Ju Jutsu veštine, Milovanu Matoviću iz kluba Kraguj i Danku Vasojeviću iz Hombu Dojo-a Beograd.

Posle impresivne prezentacije borilačkih veština usledio je seminar koji su zajedno vodili Slavko Sekulić ispred JJFS i Bušić Boris ispred SBVS, na kojem su prezentovane osnovne i napredne tehnike veština Ju Jutsu i Aiki jujutsu. Još jedan seminar i zajedničko takmičenje ove dve organizacije obeležilo je ovu predivnu nedelju u srcu Šumadije.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна